HACCP HANDBOEK

DHT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen, updaten en controleren van voedselveiligheidssystemen. Wij zijn in staat een compleet beheersplan voor uw organisatie te ontwikkelen. U kunt ons inschakelen om het complete HACCP Beheer Programma te implementeren en te borgen binnen de eigen organisatie, of u kunt onderdelen van het programma gebruiken als een zgn. toolbox.

U kunt ons inschakelen om handboeken voor voedselveiligheid te ontwikkelen. Deze handboeken zijn begrijpelijk, op niveau en prettig leesbaar. Foto’s verhelderen de uitleg. De inhoud voldoet uiteraard aan de geldende wet- en regelgeving, en wordt ook afgestemd op eventuele aanwezige interne protocollen.

REGISTRATIE- EN WERKINSTRUCTIEFORMULIEREN

Er is niets vervelender dan registratieformulieren waarop meer vermeld staat dan nodig is. Op grond van de hygiënecode wordt bepaald welke gegevens er op de werkplek geregistreerd moeten worden, en welke buiten beschouwing kunnen blijven. Op grond van deze analyse worden de formulieren aangepast. Daarnaast kijkt de adviseur mee naar de werkinstructies, adviseert en maakt deze op maat en up-to-date.

Interesse in onze dienstverlening?
Bel ons vrijblijvend op 06 - 49 42 10 19
Of stuur een WhatsApp bericht!