DRIESSEN HYGIËNE TOTAAL UW ERKENDE OPLEIDER

Wij zijn geregistreerd als erkende opleider en voldoen aan de kwaliteitscode voor onderwijs. Door deze erkenning zijn onze scholingen vrij van BTW! Zo kunt u voordelig van ons scholingsaanbod gebruik maken.

Het inzetten van eLearning is een effectieve methode om medewerkers deskundig te houden. De medewerker kan zelf bepalen wanneer de learning gemaakt wordt en deze in zijn of haar eigen tempo doorlopen. Binnen de DHT-Academy is er ook de mogelijkheid voor korte eLearnings, zogenaamde microlearnings.

In onze Academy zijn diverse basis learnings zoals, HACCP, allergenen en infectiepreventie aanwezig. Het is ook mogelijk om te kiezen voor learnings op maat waarin bijvoorbeeld film- en fotomateriaal van uw eigen locatie zijn verwerkt. Heeft u een specifiek thema of onderwerp, dan ontwerpen wij voor u een nieuwe learning.

E-LEARNING VOEDSELVEILIGHEID

Deze learning bestaan uit studiestof die door middel van verschillende werkvormen wordt aangeboden. Aan het eind van de module volgt een toets. De vragen hebben betrekking op de wet en regelgeving, aangevuld met vragen vanuit de ‘eigen’ praktijk van de locatie. Met deze eLearning Voedselveiligheid blijft de kennis bij uw medewerkers up-to-date. Als een medewerker slaagt, ontvangt hij of zij het HACCP certificaat.

Naast modules over voedselveiligheid bieden we in onze leeromgeving ook microlearnings aan over andere facetten van het werk. Daarin zijn we uniek in Nederland.

Interesse in onze dienstverlening?
Bel ons vrijblijvend op 06 - 49 42 10 19
Of stuur een WhatsApp bericht!