INTERNE (JUNIOR) AUDITOR

Een maximale beheersing van voedselveiligheid op instellingsniveau kan worden verkregen door het laagfrequent gebruik maken van een externe (senior) auditor en door de beschikking te hebben over een interne (junior) auditor. In deze samenwerking zorgt de externe auditor voor de (half)jaarlijkse audits waarbij alle wettelijke verplichtingen volgens HACCP richtlijnen worden gecontroleerd. De interne auditor zorgt ervoor dat de constateringen en aanbevelingen vanuit de HACCP audit ook daadwerkelijk plaatsvinden. Ook kunnen er regelmatig controles plaatsvinden op de plekken (keuken, restaurant, winkel, afdeling en woonvormen) waar gewerkt wordt met voeding.

Deze training wordt georganiseerd in onze praktijkkeuken. Het trainen buiten de eigen locatie geeft extra energie en de mogelijkheden om in alle rust te oefenen in een onbekende keuken. Het vervoer kan via DHT georganiseerd worden.

 

DOEL

  • Het zelfstandig uitvoeren van HACCP scans waarbij een aantal wettelijke verplichtingen uit de betreffende Hygiënecode worden gecontroleerd.
  • Het duidelijk communiceren en rapporteren van de uitkomsten aan de medewerkers.
  • Het toepassen van een controlecyclus gebaseerd op de Deming cirkel.

Interesse in onze dienstverlening?
Bel ons vrijblijvend op 06 - 49 42 10 19
Of stuur een WhatsApp bericht!